A blog about anything and everything!

Thursday, September 22, 2011

Inte mycket har hänt...

Thursday, September 22, 2011 Posted by Alexander Lucas No comments
De senaste dagarna, har mest bara slappat då jag vart trött som fasen efter helgens spel, dock så pallrade jag och David oss ut idag och drog till Buffalo Bill Steakhouse.

Käkade 450 gram ryggbiff med potatis och pepparsås, vilket jag lär ge dom sjuk cred för, det var riktigt jävla gott faktiskt, så dit skall jag helt klart åka fler gånger, David tog lika och ett par öl till maten, notan slutade på 90 euro, så det får inte bli en daglig resa dit.

Efter det så drog vi ner på Casinot och jag tänkte att jag skulle köra min första session cashgame, vilket slutade fantastiskt dåligt. 650 euro minus slutade denna underbara resa, och avslutade med att torska 500 euros potten med JJ mot 99 all in preflop.
Korten visas tydligen inte, men då det dyker upp ett A på flop så känner man sig inte stark, och då brädan springer ut med 4 klöver och jag är utan klöver så kändes det inte bra, och då han ser mina JJ och ser bitter ut tror jag för en sekund att jag skulle ha chansen, men han viker tyvärr upp 99 med klöver 9, så grattis till han...

Efter det blev det en bitter taxiresa hem till lägenheten, och försöker få igång ett kina parti, men helt ofattbart så verkar inte intresse finnas denna dag.

Imorn skall jag iväg och kolla på ny lägenhet och se om jag hittar något stort som jag och Fjuno kan tänkas dela på ett tag framöver, kan uppdatera lite med det framöver.

Hörs.

/Alexander Lucas

0 Comments:

Post a Comment