A blog about anything and everything!

Sunday, October 02, 2011

Turnering

Sunday, October 02, 2011 Posted by Alexander Lucas 1 comment
Ja jag vet att jag hade planerat att ta helt ledigt från spel på casinot till DSO som börjar på torsdag, men då grinden på nätet tagit musten ur mig helt de senaste dagarna, mycket på grund av dåligt spel och därmed dåligt resultat så bestämmer jag mig för att åka ner och köra en turnering ikväll.

Det är den vanliga 6-manna turneringen med 110 euro inköp som spelas kl 19, så jag gör ett försök och ser hur det går, om inte annat så får jag ett break från nätgrinden och får ladda om batterierna lite.

Sen inför nästa pass på nätet så har jag nu tagit hem en del videos som jag känner att jag måste kolla för att uppdatera mig lite, och efter det även gå genom en del av de händer jag spelat på slutet, då jag verkligen känner att jag har spelat urusel poker.

Jag är inte känd för att vara den som jobbar mycket på mitt spel, utan är även där lat och tar det som det kommer, och det håller helt enkelt inte i dagens pokervärld.
Så nu är tanken att jag skall försöka att lägga mer energi på att se vafan jag gör för fel och rätta till de sakerna och ta ett steg mot att bli en bättre pokerspelare.

Har även de senaste dagarna under grinden suttit på skype med massor av folk och även om det ibland blir för mycket surr med massa röster samtidigt så har det vart trevligt och man får höra mycket roligt och kan raila fler spelare då man har lite break eller då nån går bra i en turnering.

Nu ska jag krypa in i duschen och piggna till lite så att jag är redo för spel ikväll, skall försöka uppdatera när jag kommer hem om hur kvällen gick.

Nu ringde David "Slyngryta" och ville att jag skulle pallra mig ut för han ville ta en fika, så det blir en bra start inför passet ikväll, så ha det gött så hörs vi, och är det fler som haft problem med att kommentera i bloggen så skrik gärna till på jinxen@teammazza.se så jag får veta att det inte bara är Ala som är oduglig :)

/Alexander Lucas

1 comment: