A blog about anything and everything!

Friday, October 07, 2011

Slutsats...

Friday, October 07, 2011 Posted by Alexander Lucas No comments
Jag sköt mig själv ut ur turneringen igår, så enkelt är det, lär jag tyvärr erkänna.

Jag vet inte om ni kollade mina tweets men skall sammanfatta det lite snabbt här.
Det var 164 startande spelare dag 1a och potten var redan uppe i 133.000 euro, och med tanke på att de beräknade ha fler spelare dag 1b så skulle detta resultera i en rejält fin prispott att slåss om.

Vi började med 50.000 i marker och detta är något jag alltid förespråkat då det finns inte bara utrymme för spel, men även utrymme att kunna ta en bad beat eller två och inte behöva sitta kvar med 10bb och vänta på bra läge att (som Borlängegänget säger) putta in markerna.

Jag tog mig ganska snabbt upp till 70k från startstack då jag fick en fin syn av A hög 3 gator, med överbet på river, samt att jag mot en annan spelare floppade stege och donkade 3 gator och fick betalt av hans ett par.

Vid detta skede så kände jag att detta kunde gå bra, att jag hade bra koll på bordet, jag spelade bra, träffade bra och readsen var helt ok.
Sedan vet jag inte vad som hände, men jag blev trött, började gäspa, tappade fokusen och med detta så började jag spela dåligt, jag gick helt enkelt in i det spel man kör då man spelar en billig rebuy och vill "köra lite", så jag var inne och vevade i för många potter, i fel positioner och mot fel spelare, och ja allt detta har jag reflekterat över i efterhand och inget jag insåg själv då det skedde, tyvärr...

Så det är även i detta skede jag 4betar med 56 ruter och synar ett klick 5bet, får floppen 346 med 1 ruter och stoppar in degen mot vad jag VET är QQ+, och nu var KK, turn kom en fin 5a och jag tog ledningen, vilket hjälpte föga då river kommer en 4a och han vinner på par i kungar och 4or.
Skall tilläggas att han själv inte fattade detta utan reste sig och sa "ok, nice hand" och var på väg bort innan folk förklarade att han vunnit...

Det är alltså såna spelare som spelar turneringar med inköp på 5000kr ???

Ja som ni förstår så är jag ännu bittrare då jag tänker på vilket värde det är då dessa muppar inte ens vet hur fan reglerna funkar i spelet, ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅååååå.

Jaja, kvar blev jag med lite chips och fick in det med JJ mot samma apas 33 och sen fick jag resa mig och åka hem efter en 3a kom på flop.

Jag gick upp till caffé Portomaso och tog lite käk och en massa vatten, och begav mig sedan ner för att pröva på lite cashgame, BAD IDEA!

Satt på ett trött 1-2 texas och hände absolut ingenting, så när chansen fanns att ta en plats på ett PLO-bord så tog jag den, BAD IDEA!

Hade en träffbild som Ragnar Skanåker vänt bössan på sig själv om han hade haft under sin karriär, och då jag slutligen träffade en flop med par och stegdrag med backdoorflush så knuffa jag in markerna och fick syn av topset och sen sjöng den tjocka damen och jag tog en taxi hem till Sliema.

Uppgiven och slagen så kände givetvis hajarna att det var blod i vattnet, så Oliven, Carla, och bröderna Öbrink tjatade in mig på Kina (ni vet hur tjatet går), och där gick det inte direkt bättre, jag och Håkan som torska, som vanligt.

Efter detta fick jag dock ta en Safariskit och sen vända på steken då jag plussade tillbaka en del på HU-sng under morgontimmarna och kl 7.45 slog jag igen laptopen och avslutade torsdagen.

Idag fredag har jag toksovit (som väntat) och sedan nyligen vart nere hos polarn på hörnet för lite brunch, och nu ska jag se hur planerna ser ut, var tänkt att dra och käka lite TexMex med Karlssons idag.

Micke spelade också turneringen igår och höll i lite längre än mig, men tyvärr så mäktade han inte heller att hålla sig kvar till dag 2.

Vad David o Bucken sysslar med har jag ingen aning om, såg inte till dom på Casinot igår, men de kanske tittar förbi en sväng på idag eller i morgon, om de inte är och leker i vattnet vill säga.

Nu ska jag köra igång några Sngs till och sen se vad som händer mot kvällen, om det blir lite käk ikväll eller om vi ska ta det imorn istället.

Ha det gött.

/Jinxen tyvärr.

0 Comments:

Post a Comment