A blog about anything and everything!

Thursday, October 20, 2011

30 nånting, and counting

Thursday, October 20, 2011 Posted by Alexander Lucas 1 comment
Fy fan så gammal man börjar bli nu alltså, ännu ett år äldre och varje år reflekterar man över hur gammal man verkligen är, dock så har jag inte fått den där rejäla åldersnojan, men det kanske beror på att jag inte är den som stressar eller oroar mig för speciellt mycket, vilket är både gott och ont misstänker jag.
Känner mig ganska ung  ändå när jag tänker på att lillebror fick glasögon härom dagen, är väl sånt som kommer med åldern det misstänker jag, så jag har väl nåt år kvar till det händer .

Dagarna på Malta krälar nu fram i en dimma som smälter samman bara, det är inte några speciella turneringar inplanerade i kalendern den närmaste tiden, och inga nyheter vad som kommer hända framöver.

Det enda beslut jag tagit är att stanna även november månad, och jag kommer inte leta någon ny lägenhet heller, jag stannar november ut i den jag bor i för stunden.

Inte fullt lika mycket sol den senaste tiden, men vi håller ändå stabilt runt 20-23 grader varje dag, även om man märker att det blir kyligare på nätterna, och skall man tro de som bott här förr så kommer det bli griskallt i dec-jan på nätterna då det inte är isolerade hus här, men det är en smäll man får ta då den kommer.

Satt och funderade härom dagen på att eventuellt dra till något annat ställe än Malta, och givetvis kom Las Vegas upp i skallen, så kollade lägenheter i City Center, och Veer Tower skall ha sjukt fräscha och moderna lägenheter och ligger mitt i smeten, och jag hittade ett par lägenheter som låg runt 1000 dollar i hyra per månad och såg intressanta ut.

Tyvärr så vill de ha 12 månaders kontrakt på sina lägenheter och som svensk får man endast stanna i USA 3 månader åt gången, så det sög en del, men man kanske kan testa att dra iväg ett mail och se om det finns möjlighet att hyra nåt i 3 månader ändå.
Det som är lite synd är att Venetian har sin Deepstack serie med turneringar nu i slutet av oktober, och så stressande vill jag inte vara (tror jag).

Just fan, vill bara fråga om det är jag som tänker fel eller inte, men denna artikel va på Aftonbladet idag.
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/usa/article13809317.ab

Och där skall de stämma Red Bull... är det inte så att man i detta fall istället bara skall hålla käften då personen i fråga tog beslutet att sätta sig bakom ratten och köra full, får man inte ta straffet om man är så jävla dum, och inte fan skall man belönas med pengar.

Det som gör mig irriterad med såna här meningslösa fall är att man i så fall kan stämma för precis allting.

"Ja Herr Domare det stämmer att jag får mordiska tankar då jag dricker Coca Cola, och nu vill jag stämma Coca Cola på 325 miljoner för att jag blev serverad deras dryck innan jag sköt 3 personer".

"Ja jag är dömd pedofil, men polisen stoppade inte mig innan jag våldtog de små barnen så nu vill jag stämma polisen på 120 miljoner"

Sluta uppföra er som idioter och ta ert jävla ansvar för i helvete, ni var på en jävla nattklubb och drack sprit, sen satte ni er i bilen där ni tyckte det var ok att en full person körde, det gick åt helvete, ja grattis, det är sånt som händer då, deal with it.

Nu ska jag dra iväg ett sms och kolla om David har nåt planerat för morgondagen, annars kanske han är på att dra och käka en köttbit och sen lira turren på Casinot, eller jag spela turren och han vinna på cashgame.

/Alexander Lucas

1 comment:

  1. Men va fan - åk till Vegas, torska pengarna och du kan stämma dom på 100 miljoner för psykist lidande.

    ReplyDelete