A blog about anything and everything!

Friday, October 21, 2011

Grind

Friday, October 21, 2011 Posted by Alexander Lucas 1 comment
Under dagen testade jag en del turrar på stars, bara mindre turrar då rullen inte är så stor som man vill att den ska vara.

Tyvärr blev det ingen framgång på Stars och kvällen avslutades med 2 turrar, den ena är Svenska Spels 550kr som börjar 21.30 varje kväll och som jag tycker det är bra värde i att spela, slutade där 4a efter att ha blitt rejält uppjuffsad i sista handen.

Jag raisar upp det med KJ ruter och får syn av muppen som senare skulle gå att vinna turren (det visar att tur kommer man långt på), och floppen kommer fina 579 med 2 ruter.

Jag cbettar såklart och är committed i potten vilket till och med jag fattade, men trots detta så ställer muppen in med QToff och blir belönad med en Q på turn, och river blankar såklart.

Tiltad som man var efter det så anmälde jag mig i alla fall till Primas 6max rebuy som startar kl 23.30.

Där hängde jag kvar med avg stack hela vägen till finalbordet där jag sedan 3b med J8s och får syn, flop kommer QJ8 och jag blir all in mot AQ som givetvis hittar en Q till och jag blir kort och ligger sedan sist.

Blindade av lite till innan jag pushade med 76s och alla folda, sedan hitta jag KK direkt efter det och fick in det i 3vägs pott och tripplade, samt att en spelare åkte ut.

Direkt efter det hittar jag AK och pushar på en raise och får syn av QQ och vinner den coinflippen och är med i matchen lite igen, ligger nu 3a av 5 spelare.

Shortstacken pushar med KQ och får syn av A4 som får stå och vi är 4 spelare kvar, det är typ jag och en till spelare som vill försöka spela lite poker just nu, de andra 2 pushar bara tyvärr, så det är inte mycket rolig poker.

En till åker ur efter flip med AQ mot 99 och vi är 3 kvar, vilket är skönt då det är top 3 som alltid är målet med en turnering, även om det ultimata målet givetvis alltid är att vinna.

Att spela shortstack på 3 spelare kan jag säga suger rejält då man ofta vill köpa från knappen, men detta är så uppenbart, så man blir ofta 3bettad, så det är en fin liten balansgång man får försöka gå, och det är väl det här som är tjusningen i poker.

Slutade efter mycket om och med 3a efter att ha fått in det med AJs pre mot QQ och torskat, träffade J men tyvärr ingen ytterligare förbättring.

Ja det var den kvällen det, får se till att ta revanch nästa gång, det blir nog inte idag fredag misstänker jag, om planen håller att det blir lite käk och sedan Casinot för lite spel.

Ha det gött.

/Alexander Lucas

1 comment: