A blog about anything and everything!

Sunday, August 28, 2011

La de swinge...

Sunday, August 28, 2011 Posted by Alexander Lucas 1 comment
Efter att ha återfått lite av mitt förstånd så drog jag ner och planerade kolla på United-Arsenal på puben rakt nedanför där jag för stunden bor. Trevligt ställe med apsnygg tjej som serverade alkoholen. Satt även ett gäng trendpoppare från Sverige där nere men jag orkade inte bry mig om att surra nåt med dom.

1.25euro fick man betala för en 25cl Heineken, så det blev 5st under första halvlek, och sen var jag så uppgiven över tanken att Arsenal skulle ta poäng av United så jag pallrade mig tillbaka upp i lägenheten för att kolla andra halvlek på stream på laptopen, då det här stället var så jävla odugliga och inte kunde uppgradera kanalpaketet så jag kunde se matchen i lägenheten.

Funderade ett tag på att pallra mig till casinot för att lira en 50euros turnering dom hade ikväll men jag tog mitt förnuft till fånga och stannar hemma och tar det lugnt så jag är pigg kl 10 imorn då jag ska iväg och kolla på lägenheter istället.

Lägenheten jag bor i nu är byggd med skithuspapper, så man hör varenda liten rörelse som görs i lägenheterna bredvid/över, så jag fnissar lite då jag tänker på att jag kommer snarka som fan inatt.

Annars så har det där lilla hatet växt inom mig, ni vet det där när man åker på "solsemester" och inget går som man hoppas, bara för att de som bor där är så slappa och tar dagen som den kommer typ, och jag är egentligen inte den som skall klaga, men jag gillar att ett ställe är öppet när jag ska dit, eller att när jag står och ska betala så får jag göra det istället för att vänta på att idioten bakom kassan ska röka klart eller snacka klart med sin polare som står på EU-moppe bredvid och snackar.

Nä lite ordning här i livet är nog fan bara bra, men inte för mycket.
Carolla sa att han ville ha en 4-års period i USA utan President och se vad som händer, det tror jag däremot inte fullt så mycket på, kan sluta illa. Nu ser det väl iofs inte så bra ut ändå i New York, men håller tummarna att de klarar sig bra där borta.

/Alexander Lucas

1 comment: