A blog about anything and everything!

Monday, January 09, 2012

Upprepning

Monday, January 09, 2012 Posted by Alexander Lucas No comments
Nytt år, nya motgångar.

Malta är för stunden i ett vilo tillstånd där det inte är några större events än de vanliga veckoturneringarna med inköp runt 50 euro, och det kanske är lika bra det då det har gått tillräckligt med pengar här nere ändå på slutet, med allt flyttande och skit.

Ni vet vid det här laget att vi flyttade delvis på grund av att vi i förra lägenheten väcktes varje morgon av att grannen levde om i form av borrmaskiner och andra byggverktyg, och detta höll på i närmare 6v innan vi gav upp och flyttade.

Vi tyckte såklart det skulle bli skönt att få sova ut, vilket vi fick på nöten direkt första morgonen i den nya lägenheten, det va ÄNNU mer liv här då de skrämde oss vid 8 tiden, och efter att ha gråtit en skvätt över vårt öde så började vi fundera vafan det va frågan om.

Jag mailade givetvis ägaren av lägenheten och han skulle se vad det va på gång. 

Fick mail att det är ett planerat bygge som skall börja den 9e Januari, och då ska de påbörja en tunnel, en jävla TUNNEL under vårt hus till ett kontorskomplex som ligger 100 meter längre bort.

Till och med en lat människa som mig undrar vafan i helvete en tunnel skall byggas för, det kommer att korta av sträckan att gå till komplexet med MAX 20 meter, så det känns otroligt onödigt, men det är väl troligen nåt beslut de tog då de insåg att vi skulle flytta in.


Pokern på casinot har svängt en del, ingen lycka i turneringarna alls, vilket jag skyller på min egna fokusering då jag spelat, då jag mest lallat runt och snackat lite skit och inte alls gjort det jag BÖR göra då jag är där.
Nu har cashgamet i alla fall gjort att jag gått even den senaste veckan, trots att jag blåste iväg 450 euro i lördags då det gick helt åt helvete, inte på grund av dåligt spel tack och lov.

Efter onsdag så kommer jag vara i Sverige några dagar och är tillbaka på Malta på söndag igen, jag drar hem en snabbis för att säga grattis till broder, hälsa på familj och vänner, och jag hade även planerat att dra till klubben i Gävle och lira en turnering på torsdag, så jag hoppas att ni som läser detta som brukar lira i Gävle anmäler er och kommer och gör mig sällskap.

Nu lite poker och ett försök att plussa några kronor.
/Alexander Lucas

0 Comments:

Post a Comment