A blog about anything and everything!

Tuesday, January 17, 2012

Back on track

Tuesday, January 17, 2012 Posted by Alexander Lucas 1 comment
Är nu tillbaka på Malta efter några dagar i Sverige, dagar som jag mest tillbringade med mat framför mig, jag är den som verkligen gillar att äta (det syns) och sedan jag flyttade till Malta så var det såklart en del maträtter man saknade och som det inte går att ersätta, och därför tog jag tillvara på chansen att återigen få trycka i mig ”svensk” mat.

Jag sov hemma hos min mor, på en bäddsoffa som inte är av den modernare modellen, utan av den där som lätt blir nedsutten och på så vis inte alls bekväm att sova på, men det gick att bita ihop i alla fall och är man tillräckligt trött så somnar man väl i stort sett var fan man än är.

Då jag inte längre har någon egen bostad hemma i Sverige så var det svårt att verkligen slappna av, man saknar ju liksom sin egen lilla soffa eller fotölj där man ofta tillbringar några timmar, antingen surfandes, läsandes eller grindande poker, och var jag kommer ha mitt "hem" efter våren är något jag måste fundera över framöver. 

Ska jag ta mig hem till Sverige efter sista April eller ska jag vara kvar på Malta?

Det är tyvärr inget jag har nåt svar på själv just nu, utan något som får bestämmas av hur det ser ut på lägenhetsfronten hemma i Sandviken/Gävle (då jag för stunden inte ser mig flytta till annan stad), samt hur det går på pokern de kommande 3 månaderna. 



Kommande veckan är planen att på dagarna få ner så mycket spel som möjligt för att efter middagsbreaket ta beslut om att antingen fortsätta grinden eller pallra mig ner till Portomaso för lite live cashgame med vad kidsen i Valbo kallar Maltoserna.

Eventuellt kan det bli någon hand kinapoker då samtliga patienter nu är tillbaka på sina platser, men det återstår att se, brukar bli på tok för dyrt då Carla är med och lortar och luggar oss alla.

Vad gäller kommande liveturneringar så kommer det i Mars att vara en 250k euro garanti turnering den 1-5e med inköp runt 600 euro som jag verkligen vill spela, och vi får se om jag köper in mig eller om jag kommer att sälja av någon % för att minska lite på utgifterna.

I slutet av Feb är det även en liten turre som kan vara rolig då det är en teampoker turnering, dock ska den spelas med 3 spelare i varje lag, så jag och Fjuno får ragga upp en spelare till nere på casinot de kommande veckorna.

Kommer försöka uppdatera mer då det kommer information om kommande turneringar ifall det finns intresse för någon där hemma att komma ner och lira och göra oss sällskap över en helg eller så, tyvärr har vi inte längre ett extra sovrum, men det går alltid att fixa hotell i olika prisklasser. 


Fjuno hade hittat ett nytt hak att hänga på vad gäller frukost/lunch, så jag lär ta rygg på han dit någon dag, även om det för en motionshandikappad stackare som mig är lite för långt, säkert närmare 5-600m, hua. 


/Alexander Lucas

1 comment:

  1. Ja jag tror ju definitivt att du kan få tag i en lagkompis, men i fjuntes fall finns det nog bara 2st i hela världen och jag och packi är nog bust hemma i sverige då!

    ReplyDelete