A blog about anything and everything!

Tuesday, January 24, 2012

Bad beat

Tuesday, January 24, 2012 Posted by Alexander Lucas No comments
Vill börja med att berätta att detta inte kommer vara en blog som inger hopp och tro på poker som skicklighetsspel, men vem fan bryr sig.

Va ner på Casinot idag med Fjuno för att lira den vanliga måndagsturneringen dom kör, slutade med runt 40 spelare och än så länge har Fjuno inte kommit hem, så det finns hopp om att han kan ha tagit hem det hela i alla fall.

Min turnering avslutades med att att jag fick in alla chips före floppen med KK och fick syn av A2 och AJ och det hela såg ganska ljust ut om man tänker på det sättet.

Floppen kommer KT9 och jag börjar redan ana oråd inför vad som skall komma, och då jag sneglar till höger så ser jag han med AJ flina stort och jag vet att jag får respass. 

Turn kommer den fulaste jävla Q jag sett på länge, och hans stege är ett faktum, nu är det bara hoppas att rivern parar upp så min kåk slår stegen, om man tänker på det sättet.

River är en J så även Mr A2 hittar en stege och de får dela på mina chips och kan glatt göra high fives och grattas med ryggdunkar av de övriga runt bordet medan jag reser mig upp för att krypa till baren.

Dum som jag är så bestämmer jag mig för att växla in och sätta mig på cashgamet och vi får ett fullt bord direkt och redan 5 minuter in så hittar jag QJ i hjärter och det är straddle till 4 och 2 limpare på det så jag slår upp det till 24 från CO och får syn av knappen och en av limparna.

Floppen kommer A4T med 2 hjärter, så givetvis gillar jag floppen då jag floppar hålpipa och flushdraget.
Limparen checkar till mig och jag cbettar 55 och får en raise av knappen till 160, limparen foldar och jag anser mig ha tillräckligt med outs då jag misstänker att jag möter Ax eller set, även om jag helst inte vill möta set såklart.
Vi bestämmer oss för att köra turn och river 2 ggr och han visar upp A7 i hjärter, FUCK MY LIFE !!!
Det slutar med att jag drar för 3 outs för en stege som min enda utväg, och jag kan berätta att det INTE dök upp någon jävla skäggig kung någon av ggrna.

Jag reloadar med 200 euro till, och lite steamad så raisar jag upp det direkt handen efter till 12 med 78, och får syn av BB och snubben till höger om mig, som är en idiot från indien.
Floppen kommer T88 och bakom mig sjunger ängla kören för en uppdubbling och lite rättvisa åt de goda här i världen.

BB som är en kompetent spelare leder ut 26, och indiern klickar till 52 och även om jag inte direkt gillar klickraisen så betyder det inte direkt att indiern bara har en 8a i sin range.

Jag ställer in all sås och BB muttrar lite och foldar sedan, indiern synar blixsnabbt och funderar inte mer över det hela, och det går aldrig att ens fundera på att köra gatorna fler ggr då spelare som indiern inte riktigt förstår hur det hela fungerar, så vi kör den endast 1 gång som normalt.

Turn kommer en T och BB reser sig upp och muttrar bittert då han foldade en T, men givetvis hade indiern också en jävla T, så en 1outare rakt i nyllet satt som en jävla pungspark det.

Bitter som fan så köper jag in ytterligare 200 för att sedan sitta och dribbla lite och sedan ge upp efter cirka 1 timme då jag kände att det inte direkt va min dag och det vore onödigt att kasta bort ytterligare mer pengar.

Nu kom Fjuno hem och han hade slutat 4a i turneringen i alla fall, så det sitter fint så här en regnig natt på Malta.

Nu ska jag kolla Californication och trösta mig lite med godis.

/Alexander Lucas

0 Comments:

Post a Comment