A blog about anything and everything!

Monday, January 30, 2012

Fet chans

Monday, January 30, 2012 Posted by Alexander Lucas 1 comment
Ibland sker det saker här i världen som folk har svårt att tro, saker som inte går att beskriva med andra ord som "otroligt", "fantastiskt", "omöjligt", "mirakel", och för att komma så nära sånt som möjligt så kan jag nu upplysa folk om att jag efter turneringen på casinot idag (där jag vispade iväg chipsen lite snabbt) gick in på Hiltons gym av ren ilska och köpte mig ett medlemskap för 3 månader. 

Jag har ju givetvis inte kört ett enda pass där ännu så att nyttja ord som "mirakel" är ännu för tidigt, men jag hoppas att jag innan sista april har hunnit med minst ett besök, om så bara för att låna duschen eller köpa en flaska vatten i baren. 

Det har vart på tok för mycket dålig poker från min sida på senare tid och det ska bli ett försök att bättre på den saken, även om jag inte riktigt är säker på hur jag skall gå vidare. 

Morgondagen (eller idag för er som läser på måndag) är planerad att köra ett grindpass på dagen, för att senare på eftermiddagen ta mig till The Point för att leta upp ett par skor och eventuellt något mer. 

Ska försöka ta lite bilder under morgondagen och lägga upp här i bloggen, och skulle jag mot all förmodan ta mig upp tidigt så kanske jag till och med tar mig till en uteservering för en enklare brunch, och då även hugger ett par kort om det visar sig vara bra väder. 

Fjuno sa att han skulle hänga med till The Point, och han vill säkert hänga med på en brunch också, men jag tvivlar på att solen är uppe runt kl 18 då han kliver ur bingen, ni vet han sover ju på dagarna istället för nätterna, ja så som vampyrer sägs göra. 

/Jinxen

1 comment:

  1. träning gör ont men nyttan gör dig nöjd i längden ligg i kör hårt då går allt klart lättare med tiden en som vet ................

    ReplyDelete