A blog about anything and everything!

Monday, December 19, 2011

Tidelu

Monday, December 19, 2011 Posted by Alexander Lucas No comments
Börjar närma sig jul och nyårsfirande, men på Malta blir det nog lugnt vad det verkar.

Jag och Fjuno har inga större planer på att arrangera julbord eller annat firande, men vi kommer att hålla i en av de traditioner jag i alla fall haft de senaste åren.
Det är att varje år runt jul tider kolla filmerna Bad Santa och Die Hard, som i min mening är 2 av de bästa julfilmerna som finns, man kommer liksom i rätt stämning av att se dom.

Köpte hem svenskt godis från candynavia i veckan, satt bara och skrattade då vi såg notan på 750kr, haha man kunde tro att gottegrisar som Hinken eller fisfarfar va på besök nästan.

Nu väntar jag bara på att David ska komma förbi med taxi och hämta upp mig så vi kan ta en köttbit och sedan pallra oss vidare till Casinot för en kväll med en liten turre och eventuellt lite cashgame eller skillgames.

Vad gäller andra händelser så är det passivt, förutom att vi varje "morgon" vaknar av att grannen bankar och borrar i sin lägenhet ovanför, fattar inte hur det kan ta närmare 2 månader av konstant byggande för att bli klar med någonting, då är man sämre än mig på att bygga, och jag är sämst av dom alla.

Ska försöka uppdatera lite oftare då jag igår fick skit av Jackalin, då jag tydligen förstörde hans morgon då hans rutin inte håller upp utan nåt att läsa, ber så mycket om ursäkt för det.

Hoppas någon av er som läser detta va på finalbord i Sunday Million igår och idag är aprik och kan stejka mig i lite turneringar. Tack för det !

Ha det bra nu i snön, mindre än en månad till jag kommer hem på en snabbvisit, och blev inte mindre sugen att dra hem en sväng då G den apan skickade en bild på en kebabtallrik idag, satan så gott det såg ut.

/Alexander Lucas, som närmar sig mer och mer Jinxen igen...

0 Comments:

Post a Comment