A blog about anything and everything!

Friday, December 30, 2011

Flytt

Friday, December 30, 2011 Posted by Alexander Lucas 2 comments
Ja som titeln tyder så är det dags för flytt, jag och Fjuno tröttnade på att bli väckta varje morgon av en granne som nu i 6v konstant har borrat, bankat, haft konsert och vet fan allt, och det verkar inte bli nåt slut på det hela heller. Plus att vår nuvarande lägenhet är lite för stor då vi ha en 3e del av lägenheten som faktiskt bara står tom och gör att det kostar oss massor att köra AC för att få det här stället varmt nog att kunna gå runt i shorts inomhus.

Tyvärr så har ju Malteser helt struntat i det här med att bygga hus med isolering, jag menar vafan de har ju bäst väder i europa så finns väl ingen anledning att isolera...idioter.

Så nu flyttar vi till en ny lägenhet som ligger otroligt centralt, en med 2 sovrum istället för 3, så tyvärr kommer vi inte ha något extra sovrum att undvara om någon skulle pallra sig ner för en visit, men vafan Hilton är ett bra hotel och ligger nära oss och precis bredvid casinot om så blir fallet.

Det som grämer oss nåt ofantligt jävla mycket är att som det verkar så kommer vi inte att ha internet igång förrän tidigast TISDAG !!!, det kommer innebära att vi blir utan internet, fredag lördag söndag måndag....4 dagar utan internet, när hade man det senast ?

Det som gör det hela ännu roligare är att det är avgörande runda i NFL också, och Fjunos Cowboys möter mitt Giants i en avgörande match om en slutspels plats, japp det är ju underbart roligt att missa den, men vad annat hade vi väntat oss.
Det är inte för inte vi suttit i styrelsemöte med FML Media Group i veckan som vart.

Bilder på lägenheten kommer, tyvärr så har jag bara bilder på den utvändigt än så länge, kommer lägga upp mer bilder hur det ser ut invändigt så fort jag får internet igen.

Hoppas ni alla har ett gott nytt år och att ni sätter några löften som ni gett upp innan januari passerat, vad vore ännu ett år utan misslyckade löften ...

Tyvärr en dålig bild på lägenheten, syns bättre från andra sidan på bilden nedan.

Nya lyan beskrivs som "öppen", "luftig" med utsikt...

/Alexander Lucas

2 comments:

  1. tycker att du ska slänga in några kronor på mitt konto så fixar jag upp Pool till topp 4

    ReplyDelete
  2. Haha, tack Ala och tack Stevie, sjukt vad Pool får en annan attityd när kaptenen är tillbaka.

    ReplyDelete