A blog about anything and everything!

Tuesday, December 20, 2011

Hey Monday (en grupp för övrigt)

Tuesday, December 20, 2011 Posted by Alexander Lucas 2 comments
Gårdagens besök på casinot slutade med en hemresa med gott humör för Sant´ Agatha 6.

Fjuno kom 2a i turren och jag fick plussa en del på cashgame så det satt fint som fan då vi inte direkt har rosat marknaden online.

Har plöjt på rejält med avsnitt av Sons of Anarchy på slutet och tagit mig några avsnitt in på säsong 3 nu, och jag fullständigt älskar serien, men det är som vanligt då man kollar på serier man har bunkrat upp lite avsnitt av. 
Det blir att när man kollat genom de flesta  så får man den där känslan att snart är det slut och då har man ingenting att kolla på igen, vilket är segt.

Som sagt så älskar jag serien, men jag tycker att en serie så som denna, där de försöker göra den lite mörk och smutsig skulle passa bättre på HBO eller Showtime där de kan visa naket, samt inte behöva hålla tillbaka på språket.

Nu vill jag säga ett par ord om filmen Drive...

Kommentarer så som att den är så grymt bra och så jävla snyggt gjord har jag mina egna åsikter om, till att börja med vill jag säga att filmen inte är speciellt bra.

Filmen är helt ok som tidsfördriv, men jag lär var på Carollas sida i det att jag håller med att man inte fattar tycke för någon i filmen, och speciellt inte Gosslings karaktär, som är så ofantligt omöjlig att tycka bra om då han är vad miggan beskriver sig själv som, ett ”sär”.

Och en film är inte snyggt gjord eller ”artistisk” bara för att man bestämmer sig för att ha huvudrollen säga så lite som möjligt i filmen och i 85% av alla meningslösa scener spela obskyr musik istället för att driva filmen framåt.

Ska tilläggas att jag tycker det finns delar av filmen som är riktigt bra och riktigt snyggt gjort givetvis, men överlag så skulle jag säga att den är överhypad så det sjunger om det, och att den fått 8.1/10 på IMDB säger mer om folks oförmåga att skaffa sig en egen uppfattning än om filmen.

Jag skulle ge den en 6/10 om jag själv skulle betygsätta.

Fick precis en länk från Fjuno och ser nu att Pokerstars i Januari kommer köra en serie turneringar i turbo format, vilket jag verkligen ser fram mot, kan bli jävligt roligt faktiskt.

Nu ska jag försöka plussa lite, tjo.

/Alexander Lucas

2 comments:

  1. Inte så nöjd med avstängningen av Suarez va? Krig i lägenheten nu? hehehe

    ReplyDelete